Advies

Het bouwen of verbouwen van een woning is een complexe opgave. U kunt zich hierbij het beste laten bijstaan door een deskundige die u kan adviseren over het woud van regeltjes en vergunningen waar u mee te maken krijgt om ├╝berhaupt een omgevingsvergunning te verkrijgen. Indien u plannen heeft om een nieuwe woning te bouwen of uw huidige woning te verbouwen komen wij graag kosteloos een keer bij u op bezoek voor een passend advies.

 

Al in het eerste gesprek zullen wij persoonlijke wensen in kaart brengen. Deze wensen zullen worden getoetst aan de eisen uit het vigerende bestemmingsplan en zullen vervolgens worden vertaald in een passend ontwerp. Als het ontwerp voldoet aan uw wensen zal er vooroverleg plaatsvinden met de plaatselijke overheden alvorens er een omgevingsvergunning zal worden aangevraagd.

 

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning zijn er naast bouwkundige tekeningen onderzoeken en berekeningen nodig zoals een bodemonderzoek, bouwbesluitberekeningen en constructieve berekeningen. Bouwkundig bureau Smiesing zal zorg dragen voor het uitvoeren van deze onderzoeken en berekeningen.

 

Nadat de omgevingsvergunning is afgerond kan Bouwkundig bureau Smiesing u adviseren bij de keuze van een goede aannemer. Door de jarenlange ervaring hebben wij een netwerk van goede, betrouwbare en gekwalificeerde aannemers in ons netwerk waarbij uw bouwplannen in goede handen zijn. En als u dat wens kunnen wij u tijdens de uitvoering begeleiden om u als opdrachtgever compleet te ontzorgen en toe te zien dat de werkzaamheden zoals vooraf afgesproken compleet naar uw wensen worden uitgevoerd.

 

Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!